E-sport
 

E-Sport 


Nyhed - hjælp os med at sprede rygtet.
 
Spørgsmål til tilmelding 
Mobil: 
8111 1189 (kl. 17-20)  
Mail: haarlevgym@gmail.com


Her tilmelder du til E-sport

Kontingentet opkræves automatisk via dit dankort
 

Stevns E-sport forening vil i 2018 træne hver fredag (med få undtagelser) i Billedkunst lokalet i kælderen på Hotherskolen i Hårlev.

ALT er nyt - derfor arbejder vi også mere info via hjemmeside - opdatere løbende.

Vi starter kl. 13:50 med lektielæsning
Herefter fri gaming og opvarmning indtil trænerne kan ankomme (fra deres arbejde/uddannelser).

Træningen inkluderer spil af holdkampe; evaluering af egnes og andres kampe på storskærm; teoriopvarmningsøvelser, både på skærmen og fysisk opvarmning; afspændingsøvelser (for nakke, skuldre og ryg) og teambuildings- og kommunikationsøvelser og fysisk træning (boldspil mm.)

Det er tanken af de yngre spillere træner om eftermiddagen og de lidt ældre træner om aftenen. Efterhånden som vi lærer spillerne at kende, vil vi forsøge at danne mere eller mindre faste hold og mere faste rammer om træningen. Her i starten føler vi os lidt frem. Det er ikke nødvendigvis spillernes alder, som afgør deres færdigheder i spillet.


Vigtig info

Spillerne skal selv medbringe egen computer, skærm, mus, musemåtte, headset hver gang. Vi har strømstik og internetkabel. Det er vigtigt at alle har opdaterede computere med Counterstrike installeret og opdateret og at computeren er renset for eventuelle virus inden ankomst.
Ved tilmelding accepteres at PEGI aldersgrænsen fraviges.

 

Holdleder
Jakob Knudsen, 
Mobil: 25 54 42 48
knudsen.jakob@hotmail.com

Forslag, ideer og anden input modtages med tak.

Jeg vil som holdleder, være tilstede langt de fleste fredage. Herudover vil der være helst to trænere tilstede hver gang. Herudover har vi brug for et par hjælpetrænere der sammen med mig, kan stå for de aktiviteter som ikke knytter sig direkte til Counterstrike spillet. Vi skal have spillerne væk fra skærmene og igang med fysisk opvarmning og afspænding. Vi kan f.eks. bruge gymnastiksalen og multibanen.

Hårlev gymnastikforening | | | CVR: 32626386