Forældrehjælper

Gør som Jesper: Gi´ et nap med til dit barns gymnastik;
… bare et kvarters tid én gang om ugen gør en kæmpe forskel!
 

Læs mere hvad det kræver at være forældrehjælper (under tilmeldingen).

Vil du vide mere eller melde dig som frivillig??
Udfyld blot blanketen og vi vil kontakte dig indenfor 14 dage - TAK!

*
*
Jeg bekræfter hermed, at Hårlev Gymnastikforening må gemme mine oplysninger og benytte dem til at kontakte mig. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores cookie- og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid tilbagekalde denne tilladelse ved at skrive til os.

Firkloever3.png

Hvad kræver det? 

Til mandagens træning havde gymnastikforeningen stærkt brug for en hjælpende hånd på Forældre/barn-holdet – og Jesper Ladager sprang straks op og gav det berømte lille nap med. Jesper_Ladager-forældrehjælper-hvidbg.jpg

Til vor udsendte medarbejder fortæller Jesper bl.a.:
”Når det er mit eget barn, der skal begynde til gymnastik, så gi’r jeg gerne mit lille bidrag til, at han kan få en god oplevelse. Det er ikke fordi, jeg har så meget tid til det lige nu, men jeg vil jo også gerne støtte op om vores lokale forening. Nogen af børnene sku’ tisse, nogen var kede af det og sku’ bæres ud til forældrene, og - i disse Coronatider vaskede jeg lidt redskaber af og sprittede lidt af…”– småting som trænerne jo ikke skal bruge tiden på; de skal koncentrere sig om at træne og sammen med hjælpetrænerne være ved børnene.

Glæden ved oplevelsen lyser ud af Jesper, mens han fortæller videre:
”Børnene går jo i forskellige institutioner, men de hang alligevel sammen – og i en alder af 3 - 3½ år, så var de jo lidt tidligt uden forældre, men de klarede det nu rigtig flot! ... og så var jeg der jo alligevel og ville normalt ”bare” vente på vores søn, så det tog ikke længere tid som sådan!”

Firkloever3.png

Jesper Ladager er sikker på, at mange flere forældre gerne vil hjælpe til med sådanne småting, som enhver kan hjælpe med; især på denne måde, der jo ikke engang tager ekstra tid – og så er det jo en hjælp til selvhjælp, for jo flere forældre, der sådan giver et kvarters tid, jo mere tid er der til gymnastikken til børnene.

Jesper Kousgaard, HGF's formand fortsætter:
”Mon ikke Jespers situation ligner mange af vore andre frivilliges – vi tror det. Det er jo derfor, vi har brug for mange flere små nap, så foreningens opfordring lyder: Gør som Jesper her – gi´ et nap med, når du alligevel er i hallen med dit barn – og har du større børn, så sæt 15 – 20 min. af en gang om ugen, følg dit barn op i hallen eller hent ham/hende, sig til træneren, du gerne giver en hånd med på Corona-rengøringen og oprydning osv., og få en rigtig god oplevelse sammen med dit barn og de andre forældrehjælpere – og gi´ dem én!"

Firkloever3.png

Meld dig hos træneren, næste gang , du er i hallen – eller giv bestyrelsen et ring eller en sms NU! 

Med venlig hilsen – og på forældrehjælper-gensyn

Bestyrelsens aktivitetsudvalg:

Anne Nicole Christian
5189 7194 2983 2772 2326 1011

klubfrivilliglogo.png

Tilmeding.png

klubtoej.png
 
medlemslogin.png