NYT HOLD! Stevns Rytme Ladies

Posted by Jesper at 14.36 den 3. aug. 2020

Share:


Er du vild med rytmisk gymnastik og bevægelse, hvor fede serier og lækker musik er nøgleord? Så er Rytme Ladies noget for dig!
Holdet er for den rutinerede såvel som den nye gymnast.

▪ Der vil blive arbejdet med den klassiske grundgymnastik samt mere kreative bevægelser med et eller flere redskaber. Lige såvel som der vil blive styrke-, konditions- og smidighedstræning. Vi lægger vægt på træninger med godt humør og samarbejde, hvor holdånd og fællesskab er i centrum.

▪ Instruktøren Sine er selv gammel rytme- og springgymnast, som de sidste 14 år har undervist børn, juniorer samt DGI/PGI Aspirant Syd.

▪ Holdet er et samarbejde mellem foreningerne derfor forventes det, at holdet deltager i deres lokalopvisninger og DGIs forårsopvisninger 2021. Der skal påregnes udgifter til dragter og redskaber.


Tilmeld dig her: bit.ly/2Plj1gw

Vores træner fortæller her lidt om vores nye fælleshold: Stevns Rytme Ladies

… og så fortæller Sine lidt om sig selv:
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille, efter efterskolen tog jeg et år til England hvor jeg bl.a. dansede og tog eksaminer i det.
Jeg har gået på Junior Nord som springer og senere på aspirant som rytme.
I 2006 blev jeg instruktør for mit første hold, og blev rytme instruktør på springmix for 13 år siden. Udover det har jeg også været en enkel sæson på PGI Junior og pige spring.
I 2 år har jeg også været rytmeinstruktør på PGI/DGI aspirant syd.


Kom og prøv: 3 gratis prøve gange i september


Holdet er i samarbejde med: Karise Gym & Fitness , St. Heddinge Gymnastikforening , Rødvig Gymnastik- og Idrætsforening  og AIK 65 Strøby Gymnastik

klubfrivilliglogo.png

Tilmeding.png

klubtoej.png
 
medlemslogin.png