Trænermøde – referat 

28 friske og gymnastikglade unge mennesker - inklusive nogle lidt ældre friske unge mennesker – mødtes onsdag den 12. august til trænermøde i Hårlev Gymnastikforening til forberedelse af den kommende sæson. ☺


♦ En nyskabelse så dagens lys: Stevns Rytme Ladies!
Holdet er skabt i et banebrydende samarbejde mellem gymnastikforeningerne i Hårlev, Karise, Rødvig, St. Heddinge og Strøby. Målgruppen er ladies i alderen 16–24 år; og sammen med en lyst til bevægelse, er det ”optagelseskravene”.
Så det er bare om at tilmelde sig her på vores hjemmeside – alle ladies er velkomne ☺


♦ Endnu en nyskabelse så dagens lys: Gjorslev Gods.
Forvalteren vil gerne åbne godset mere for offentligheden og f.eks. også genåbne Bøgeskoven for idrætsstævner, som vi i HGF vil deltage i til sin tid.


♦ COVID-19 gør også gymnastiksæsonen lidt speciel og sætter sine begrænsninger omkring antallet af tilstedeværende i hallen, afspritning af redskaber m.m., afstand osv. – både gymnaster, forældre, trænere og hjælpere vil modtage detaljerede retningslinjer inden første træning.


... og så følger der flotte T-shirts med til trænerne og hjælpetrænerne.


♦ Hårlev Gymnastikforening er en glad forening, drevet af energiske frivillige og med store planer for fremtiden. For at kunne fastholde og udvikle dette gode tilbud, om en sund og meningsfyldt fritidsaktivitet til alle aldersklasser, er foreningen altid interesseret i at høre fra enhver, der kunne tænke sig at være med i fællesskabet.
Læs her om Klub Frivillig og få en snak med én af de andre frivillige. ☺